Nieuwsbrief 3

29 June 2006

Start
Omhoog
Nieuwsbrief 1
Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 3
Nieuwsbrief 4
Nieuwsbrief 5
Brief moeders
Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief 7
Nieuwsbrief 8

 

 

Nieuwsbrief

Nummer 3                                                                               Juli 2003.

 

Lieve familieleden,

Het is al weer een tijdje geleden, maar hier is er weer eentje. Niet zomaar even een snel berichtje, maar een heerlijk lange nieuwsbrief. Deels veroorzaakt omdat het natuurlijk al weer veel te lang is geleden dat er een nieuwsbrief verscheen en wat nog belangrijker is, we hebben natuurlijk te maken met een familie die nooit stil zit of stil staat, maar steeds weer de gekste dingen beleven en steeds in beweging is.

Laten we de gebeurtenissen maar eens op een rijtje zetten.

 

Moekes.

Ook op Ameland weten ze nu wat het is om een winkel op bezoek te krijgen. In mei heeft ze samen met Tante Tinie een korte vakantie doorgebracht op Ameland. Of er nog ooit weer iemand met dezelfde achternaam op het eiland wordt toegelaten??? Zodra iemand het probeert, laat het ons even weten.

Begin Juli heeft ze de familie opgetrommeld om een grote interne verhuizing door te laten voeren. Ze wist precies waar en hoe ze alles wilde hebben. Het resultaat mag er wezen. Haar slaapkamer is omgetoverd tot een eetkamer die bij de kamer is aangetrokken. De logeerkamer is nu haar slaapkamer geworden waar ze vanaf nu prinsheerlijk en vooral rustig kan slapen.

 

Nanno en Boukje.

Ze kunnen het nog steeds niet helemaal bevatten en moeten nog een beetje bijkomen van alle emoties, maar zijn de trotste Opa en Oma in noord Nederland en ver daarbuiten. Opa is nu druk bezig om mooie slaapliedjes te spelen en Oma ziet er naar uit dat Carin weer aan het werk gaat zodat ze eindelijk eens met haar kleindochter alleen kan zijn.

Wat de camping betreft, is het nog even afwachten wat voor plek ze binnenkort krijgen toegewezen. Voor de familie is het in ieder geval te hopen dat het wat dichter bij de ingang zit want om iedere keer zo’n eind te moeten sjouwen, dat doe je jou familie toch niet aan.

 

Harrie en Carin.

Carin en Harrie hebben niet stil gezeten en vooral niet stil gelegen. Op de verjaardag van Harrie senior, werden we verrast met de (voor Nanno en Boukje bevrijdende) boodschap dat Carin was bevallen van een prachtige dochter met de mooie naam Ilonka.

 

Ilonka.

Jazeker, ook de jongste van de familie maakt al van alles mee. Eerst de schrik van het zien van haar ouders, komen er plotseling ook nog eens een Opa en Oma om de hoek kijken. Vervolgens is het de eerste weken druk geweest met allerlei vreemde mensen die allemaal beweerden familie te zijn. Alhoewel wij allemaal weten dat je jou familie niet kunt kiezen, kan ik mij best voorstellen dat het wel even schrikken was voor haar. Wij wensen haar heel veel sterkte en gezondheid toe.

 

Rene.

Rene deed de mededeling dat ook hij een woning zou gaan betrekken aan de Fultsemaheerd en kort daarop kwam de melding dat hij ging samenwonen met zijn nieuwe vriendin “Corlinda”. Alles leuk en aardig, maar waarom ook Rene naar het buitenland gaat, geen idee. Friesland, het enige wat er weg komt en redelijk is, is koffiemelk. Hoe dan ook, vanaf deze plek heel veel succes gewenst en sterkte. Gelukkig blijft hij wel onder de Groningers werken, anders zou hij mogelijk helemaal gaan vervreemden.

 

Harrie en Anneke.

Wat doen ze de familie aan?? Zijn ze ineens van plan om te gaan emigreren. En dat nog wel naar Duitsland. Tja, dat je er af en toe wat boodschapjes doet, oke! Maar om er nu meteen te gaan wonen. En dan ook nog zo dicht bij de grens. We hadden er meer aan gehad wanneer ze richting de Moesel zouden gaan.

 

Gwen en Louie.

Deze heer en dame zijn druk bezig om het huis in te richten en te verbouwen.

Het zijn echte stille genieters en vandaar dat er weinig over dit stelletje valt te vertellen. Laat ze maar lekker schuiven is ons advies.

 

Marcel en Marloes.

Marcel heeft de opleiding bank en verzekeringswezen afgerond en is nu druk bezig met de makelaardij. Hij heeft zijn uiterste best gedaan om het huis van Harrie en Anneke aan de man te brengen, maar voorlopig is er nog niemand in getrapt. Marloes moeten we in de gaten houden. De studie “Nucleaire geneeskunde en Radiologie” heeft ze met een verrassend goed resultaat beŽindigt en heeft direct een baan aangeboden gekregen in het ziekenhuis. Te beoordelen op de kreten die binnen de opleiding worden gebruikt, is het maar beter om geen bezoek te moeten brengen aan haar werkgever.

  

Jeremy.

Een hele slimme jongen die Jeremy. Gaan zijn ouders verhuizen naar Duitsland, hij blijft verstandig genoeg, lekker in Beijum. Natuurlijk moet er nog een woning worden gevonden, maar dat zal hem best wel gaan lukken.

 

Marianne en Gesienus.

Marianne en Gesienus zijn inmiddels ingeburgerd in Beijum aan de Fultsemaheerd. Na eerst wat kleine aanpassingen in en rond het huis, zijn ze nu druk bezig om het echt hun eigen te maken en hebben besloten daarom de tuin als eerste maar eens grondig aan te pakken. Van een oer Nederlandse tuin moet het worden omgebouwd tot een Oosterse tuin compleet met vijvers, bamboe, varens, boeda’s, rietschermen en noem maar op.

 

Robert.

Nog maar net terug uit Afghanistan of hij kwam al weer met wilde plannen om naar AustraliŽ te gaan. En dat gelijk voor een periode van zes week. Wat hebben soldaten wat wij niet hebben?? In ieder geval een overvloed aan vrije dagen. Via mail houd hij de familie op de hoogte van zijn belevingen.

  

Eric en Amanda.

Hier ontstaat enig nest drang en ze zijn bezig een woning te vinden die groot genoeg is om samen verder te  gaan. In ieder geval zal het aan de inrichting niet liggen omdat Eric daar voldoende van heeft opgestoken tijdens zijn opleiding binnenhuis adviseur. Zijn vervolg opleiding heeft hij gevonden in Human Technology. Tja, met zo’n vrouwtje als Amanda, moet hij zich ook wel wat internationaler opstellen. Nog maar net haar doctoraal gehaald voor de Engelse en Nederlandse taal, is ze al weer bezig met Spaans. Wie o wie weet waar dat stel nog eens eindigt.

 

Mariska.

Psychologie is haar al niet vreemd en nu ook nog in de politiek druk doende. Op deze manier blijft er maar amper tijd over voor haar liefde voor paarden en pony’s. Het eerste jaar studeren is haar in ieder geval goed afgegaan.

 

Jolanda.

Jolanda heeft haar vakantie doorgebracht op het uiterste puntje van Nederland. In Renesse heeft ze een vakantie job gevonden voor bijna 3 maanden. Ze werkt er in een horeca bedrijf en heeft het erg naar haar zin. Moet ook wel, want ze heeft de opleidingsplannen bijgesteld en wil komende schooljaar naar de Hotel school.

 

Dominique

Lost in music zou voor haar geschreven kunnen zijn. Het is erg moeilijk voor haar om te kiezen tussen de snaren van een gitaar en de toetsen van een keyboard. Dus maar les in beide genomen. Nou nog even goed doorsparen voor, of een elektrisch gitaar, of een keyboard.

 

 

Tot zover de familie.

Blijven natuurlijk nog een aantal zaken die we zeker niet na willen laten hier even te melden.

Even als afgelopen jaar, houden we ook dit jaar weer een familie dag. Over de inhoud van die dag gaan we nog niets verklappen, maar het wordt een dolle dag. Bereid je maar vast voor op het ergste. Je weet wie dit allemaal hebben geschreven en laten die nou ook nog eens de komende familie dag organiseren. Voor allen die het nog niet hebben gedaan (voorlopig noemen we nog even geen namen) hier nog even ter herinnering, de bankrekening waar de bijdrage voor de familie dag op gestort moet worden is : 34.72.11.682 Rabobank te Norg onder vermelding van “Familiedag”.

Start | Nieuwsbrief 1 | Nieuwsbrief 2 | Nieuwsbrief 3 | Nieuwsbrief 4 | Nieuwsbrief 5 | Brief moeders | Nieuwsbrief 6 | Nieuwsbrief 7 | Nieuwsbrief 8

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 29 August 2005