Nieuwsbrief 2

29 June 2006

Start
Omhoog
Nieuwsbrief 1
Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 3
Nieuwsbrief 4
Nieuwsbrief 5
Brief moeders
Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief 7
Nieuwsbrief 8

 

M

Nieuwsbrief 2

Lieve familieleden,

“DING DONG” Helpers weg! De ring vrij voor de eerste ronde. Het is zo ver. Harry en Carin hebben na een aantal zware maanden van voorbereiding, het toch voor elkaar gekregen om een mijn inziens zeer geslaagde eerste ronde neer te zetten. Een volle eerste ronde met vele leuke variaties. Het moeilijkste van iets organiseren is dat je voor 21 (zegge: één en twintig) mensen van verschillende leeftijden en interesses iets moet bedenken. Lees het programma en u bent het met mij eens dat wij hier een ”hele” zeer gezellige dag uit kunnen halen.

Lief en Leed. Deze keer helaas wel leed in de familie. René en Romy hebben definitief besloten niet met elkaar verder te gaan. Een zeer zware beslissing, maar wel een hele verstandige dunkt mij. René ik hoop dat je snel je rust weer zult vinden en een plekkie voor jezelf, van waaruit je aan een nieuwe gelukkige toekomst kan beginnen.

Een nieuwe plek om aan een gelukkige toekomst te beginnen, is al wel gevonden door Marianne en Gesienes. Op aanraden van haar jongste broertje is Marianne met haar vriendje naar Huub en Annemarie Arends gestapt met de vraag: Familie Arends, Willen jullie je huisje verkopen?” “Jaha” zei de familie Arends,” dat willen wij wel”. En zo is’t gekomen. Marianne en Gesienus hebben een schitterend huis gekocht aan de Fultsemaheerd in Groningen. Proficiat.

Harry en Carin hadden in eerste instantie het plan bedacht, dat Anneke de catering mocht verzorgen op de familie dag en dan met name de toetjes. Toen zij bij toeval hoorden dat Anneke het veschil tussen zout en suiker niet kan onderscheiden hebben ze hier wijselijk maar van afgezien. Sneu voor Anneke, maar beter voor ons.

Een tijd lang leek het er op dat Robert niet present zou zijn op de familie dag, maar door zijn werkgever voor een verplichte vakantie naar Macedonië zou worden gezonden. De laatste berichten zijn echter hoopvol gesteld en is de kans groot dat Robert toch aanwezig zal zijn.

Op een paar personen na heeft iedereen aan zijn betaalverplichtingen voldaan. Heb je nog niet betaald, wil je dit dan per direct doen op de onderstaande bankrekening om met een gerust hart op te kunnen komen dagen.

Banknummer: 34.72.11.682 Rabobank te Norg
o.v.v. familiedag.

Tot ziens op zondag 8 september.

Hier volgt het programma zoals is samengesteld door Harry en Carin.

- 10.00 uur verzamelen op de carpoolplaats bij afslag Yde / De Punt. (Dit punt ligt centraal voor iedereen en sluit verder prima aan op de rest van de dag) Hier starten we met Koffie/Thee met kouke. (wordt door ons verzorgd)

- 10.45 uur (ongeveer) vertrek naar 'T Nije Hemelriek nabij Gasselte.

- 11.30 uur Vertrek met een treintje dwars door het bos naar het zgn boomkroonpad waar wij een bezoek gaan brengen.

- 13.00 uur vertrek met het treintje terug naar het Nije Hemelriek waar in het restaurant een consumptie genutigd kan worden. (zit bij de prijs in)

- 13.50 uur (ongeveer) vertrek naar Veenhuizen.

- 15.00 uur krijgen we een rondleiding in het gevangenismuseum te Veenhuizen.

- 16.00 uur (ongeveer) vertrek naar Eelde.

- 17.00 uur gaan we 2 uur bowlen in de Waterburcht te Eelde

- 19.00 uur aansluitend op het bowlen gaan we steengrillen , eveneens in de Waterburcht. (In principe zitten de consumpties er bij in, wij hebben echter geen rekening
gehouden met dure drankjes en /of mixjes.)

Zoals je ziet wordt dit een volledig gevulde dag, wij hopen dat er voor iedereen iets leuks bij zit.
Het organiseren was in ieder geval zeer zwaar. Koste zeer veel tijd, liters benzine, uren telefoon en internet maar was wel leuk om te doen ! We wensen de volgende alvast veel sterkte.

Groetjes Harry en Carin.

Start | Nieuwsbrief 1 | Nieuwsbrief 2 | Nieuwsbrief 3 | Nieuwsbrief 4 | Nieuwsbrief 5 | Brief moeders | Nieuwsbrief 6 | Nieuwsbrief 7 | Nieuwsbrief 8

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 29 August 2005