Nieuwsbrief 1

29 June 2006

Start
Omhoog
Nieuwsbrief 1
Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 3
Nieuwsbrief 4
Nieuwsbrief 5
Brief moeders
Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief 7
Nieuwsbrief 8

 

Hallo familieleden,

Even weer een berichtje om de vaart erin te houden. Ik had ook beloofd om de familie op de hoogte te houden van het wel en wee van elkaar. Ik kan u echter vermelden liebe familën, dat het een schrijven wordt van alleen maar wel en geen wee.

Laten we het eerst eens hebben over klef en plak uit Harkstede. De goede kijker ziet momenten dat zij niet aan elkaar zitten te klitten. Ongeloof? Nog nooit gezien? Verbijstering? Toch is het zo. Ik heb het zelf gezien en wilde deze heugelijke aanblik delen met anderen. Maar helaas het familie lid waarmee ik deze blik wilde delen, reageerde net even te traag en te laat. Ik werd uitgemaakt voor een dromer, maar ik zweer je dat het echt zo was. Marianne en Gesienus hopen nog een geheel nieuwe start te maken en zijn achter een huis aan in de stad Groningen.

Gwen en Louis zijn echter al een stapje verder en hebben een huis gekocht in Borger-Compagnie. Deze woning zullen zij ongeveer in september, oktober kunnen betrekken.

Ons Robert is nooit in geen velden of wegen te bekennen. Deze landverdediger zit geloof ik meer in het buitenland dan in zijn eigen land. Kan je toch merken dat er geen grenzen meer zijn. Toch is Robert als veteraan gesignaleerd op de televisie in een defilé door oud verzetstrijders bij Hotel de Wereld voor niemand minder dan "ZIJNE KONINKLIJKE HOOGHEID" Prins Bernard.

Harry en Carin zijn druk bezig met de voorbereiding van de familiedag, maar missen hierbij nogal wat financiële bijdragen van familieleden. Slechts drie familieleden hebben alles al betaald en twee hebben elk een half jaar betaald. Met zeer weinig geld kan er ook zeer weinig worden geregeld, zorg dus dat jouw bijdrage er ook bij komt om er toch nog iets leuk van te maken. Het bedrag is vijf Euro per maand per persoon oftewel 45 Euro totaal.

Mijn verjaardagsfeest was zeer geslaagd en geeft daarmee ook duidelijk aan dat we met elkaar best iets leuk kunnen doen. De hele familie (op Robert na) was aanwezig en heeft zich volgens mij best vermaakt.

"Rederij Nanno en Boukje" zijn de "gelukkige bezitters van twee boten één op het Paterwoldsemeer en één op het Zuidlaardermeer. Swiekents zijn Nanno en Boukje op hun buitenverblijf in Zuidlaren te vinden en heten de familieleden ook hier graag van harte welkom. denk ik.

Oma gaat lekker op vakantie naar Ameland met tante Quartje uit Aroeba. En ik neem eerst een tijdje rust om de accu even weer goed op te laden. Even ontspannen als Anneke het toe laat tenminste. Ze zegt dat ik teveel doe en teveel aanneem en dat ik rustiger aan moet doen en zegt er dan achteraan wat ik allemaal moet doen. Ik wordt al moe als ik haar hoor praten. Ze is zo druk hé.

Luitjes dit zijn voorlopig de laatste regels van voor de vakantie's. Stort nog even je bijdrage voor dat het op is gegaan aan vakantie's en ga dan lekker relaxen in of buiten je huis. Voor iedereen in ieder geval een hele prettige vakantie en voor diegene die weg gaan, doe voorzichtig aan en kom uitgerust en gezond weer terug.

Groetjes Harry en Anneke.

Start | Nieuwsbrief 1 | Nieuwsbrief 2 | Nieuwsbrief 3 | Nieuwsbrief 4 | Nieuwsbrief 5 | Brief moeders | Nieuwsbrief 6 | Nieuwsbrief 7 | Nieuwsbrief 8

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 29 August 2005