Nieuwsbrief 7

29 June 2006

Start
Omhoog
Nieuwsbrief 1
Nieuwsbrief 2
Nieuwsbrief 3
Nieuwsbrief 4
Nieuwsbrief 5
Brief moeders
Nieuwsbrief 6
Nieuwsbrief 7
Nieuwsbrief 8

 

Zeer geachte familieleden                                  23-04-2005

 

Hé, hé, daaristtiedan de eerste familiebrief van 2005. Horen we dan toch nog wat? Jazeker. Nu!

Loopt er al wat dan? Jazeker. Het belangrijkste is al geregeld.

Weet je ook wanneer dan? Jazeker. Laatste weekend van augustus oftewel 27 en 28 augustus.

Zijn wij er wel dan? Jazeker. Alstgoed is wel tenminste, want dat hebben wij eerst gecheckt en gedubbelcheckt en toen nog een keer. Vorig jaar hebben Gwen en Louis zich behoorlijk uitgesloofd om een heel vol weekend in te vullen. Dit is geweldig gelukt en we hadden ook mede door het geweldige weer een zeer zinvol weekend. Wat dit weekend ons echter wel leerde is dat we de jaarlijkse reünie anders moeten gaan invullen door de komst van kleine kinderen. Veel bezoeken aan musea, boomkroonpad wandelingen en zoveel mogelijk locaties bezoeken op één dag is voor de kleintjes en hun ouders niet te doen. Daarom zal voor dit jaar de reünie in het teken staan van vooral rust, gezelligheid en sport en spel voor iedereen zonder al teveel te hoeven verkassen. Bij de laatste reünie heeft Anneke spontaan aangegeven dat zij graag het weekendje voor 2005 wilde organiseren in samenwerking met mij en Jeremy. Om haar niet teleur te stellen hebben Jeremy en ik ons daar maar bij neergelegd.

 

Is er nog wat gebeurt sinds de vorige reünie? Jazeker. Het belangrijkste is dat Robert heelhuids vanuit Irak is teruggekeerd, maar ook daar Osama bin Laden niet heeft gevonden. Jammer voor Robert, maar beter voor de gezondheid van Osama.

We hopen dus ook dat Robert en Jacqueline dit jaar van de partij zullen zijn (en waarom niet), want we zijn allemaal heel nieuwsgierig hoe zij zich in de familie staande zal houden. Rombout is vorig jaar met vlag en wimpel geslaagd. Kijken of dat Jacqueline ook zal lukken. Zal heel moeilijk voor haar zijn, want Rombout had al een hele grote voe… voorsprong. De familiebijeenkomst van vorig jaar heeft  Rombout er toe gebracht om de volgende dag te gaan verloven met Jolanda. Kan me best voorstellen. Hij dacht natuurlijk een dergelijk feestje wil ik nooit niet missen. Vasthouden die hap.

Ook rekenen we natuurlijk weer op de komst van Eric en Amanda die vorig jaar alle pech van de wereld hadden.

Marianne en Gesienus zijn net als Harry en Harry een internetzakie begonnen die elkaar ondersteunen. De één levert IT diensten aan de ander en die levert weer telefoons aan die ene zodat ze elkaar instant houden. Dikke boterham? Nee maar wel fun.

Voor de rest in de familie weinig nieuws aan het front. Behalve dan misschien dat Marcel en Marlous

zijn gaan hokken. En dan bedoel ik ook echt hokken. Met zien twai beid’n in klein hokkie op Paddepoel. Maar ondertussen op zoek naar dat ene riante landhuis wat alles in zich heeft wat hun beider hartjes begeert.

Weet je nog meer nieuwtjes over de familie? Nou, nee eigenlijk niets bijzonders. Kan je dan iets meer vertellen over het weekendje in augustus? Jazeker.

Weet je bijvoorbeeld waar we heen gaan? Jazeker.

Blijven we der ook slapen? Jazeker.

Is het een weekend voor iedereen? Jazeker.

Ook voor de allerkleinsten onder ons? Jazeker, vooral voor de allerkleinsten onder ons.

Waar gaan we heen en wat gaan we doen?

We gaan naar een familiehuis in Enter gelegen op een familiepark. Het woord familie in beide woorden zal bij de meeste mensen associaties oproepen van “dit lijkt wel wat voor een hele familie”en dat is dus ook zo. Er is voor ieder wat wils. Er zal een programma zijn om met elkaar wat te doen (voor de teamgeest), maar er zal dus ook veel vrijheid zijn om lekker te ontspannen en bij te praten.

Om iets te kunnen organiseren voor een heel weekend moet je er al heel vroeg bijzijn om dingen te regelen. Daar kwamen we de dag na ons vorige weekendje al achter, toen bleek dat de eerste accommodaties waar wij gingen informeren voor 2005 al volgeboekt waren. Tweede probleem bij vroeg boeken is de aanbetaling die direct geregeld moet worden. (Voel je hem al aankomen?) Daarom willen we graag een dringend verzoek doen om nu al zo snel als mogelijk wat geld over te maken op de rekening van onze penningmeester. Het totale bedrag is €60,00 per persoon oftewel €5,00 p.p.p.m. Dit geld kan ineens of in gedeelten overgemaakt op de girorekening 7123091 van J.O.Winkel te Groningen. Ik beloof dat ik niet weer 7 maanden zal wachten voor de volgende brief, maar dan moeten jullie beloven al wat geld over te maken naar Jeremy, die een behoorlijk bedrag uit eigen zak heeft moeten voorschieten.

Hopende op u aller medewerking zeg ik bij dezen de allerliefste groeten van Anneke, Jeremy en Harry.

 

Start | Nieuwsbrief 1 | Nieuwsbrief 2 | Nieuwsbrief 3 | Nieuwsbrief 4 | Nieuwsbrief 5 | Brief moeders | Nieuwsbrief 6 | Nieuwsbrief 7 | Nieuwsbrief 8

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 29 August 2005