Werk

01 August 2007

Start
Omhoog
BBQ1
BBQ2
Foto's werk

 

Ja mijn werk , ik ben op het moment werkzaam bij de Hazewinkel-pers waar ik het heel erg na mijn zin heb .

Mijn werkzaamheden zijn  couriers diensten, archief medewerker, postverwerking en niet te vergeten de couverteermachine. Dat is een machine die groter is als ik zelf (en ik ben 1.65 cm), waar je enveloppen in doet en aan de andere kant de a4 formulieren en door het goed aftestellen , krijg je dat het formulier opgevouwen in de envelop komt en dicht geplakt is. Zo wordt 4 x per jaar de kwartaal facturen in gepakt we praten dan over ongeveer 23.000 stuks. de machine draait bijna dagelijks en per week draaien we ongeveer  10.000 formulieren.
Couriers diensten is ook heel erg leuk , met de auto naar de bijkantoren en 1 keer per week geld naar de bank brengen en af en toe een ritje naar de friese-pers.
In ons archief worden  kranten bewaard , we hebben een kort archief van 3 maanden en een lang archief van 2 jaar.  Er worden dagelijks kranten aan gevraagt  door zowel reclame bureaus als particulieren.
De post is een kleine onderdeel voor ons  , s`morgens 3 zakken post sorteren en voor de rest zijn het veel interne enveloppen. uitgaande post is het meeste werk , er gaan wel eens 12 zakken of meer post 
de deur uit maar gemiddeld 4 a 5.
Daar naast versturen wij kranten naar bedrijven en particulieren die een advertentie hebben geplaats wij noemen dat een bewijsnummer en dat is gemiddeld een 600 kranten per week.

Zo zie je maar dat ik heel afwisselend werk heb ,elke week draai ik een andere dienst en die variatie in het werk bevalt mij best ik ben geen stilzitter. Ik kan niet de heledag achter een bureautje zitten , in dit werk loop je veel en dat vind ik wel fijn.

Wil je de resultaten van mijn werk eens zien??? 

 

Start | Hobby | Werk

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 01 August 2007